Keresés

Elérhetőség

Kökény László
5350 Tiszafüred,
Fürdő út 13.

(20) 9383806
(59) 360176

kokeny185@vipmail.hu

Vendégkönyv

Dátum: 2018.08.06

Feladó: Harmat István

Tárgy: Értékelés: *****

Feleségemmel és 3 gyermekünkkel töltöttünk 10 napot a 2 telepített lakókocsiban. A szállás, a fürdő, a mellékhelyiség mind nagyon tiszta volt, az udvar gondozott, rendezett.
A vendéglátók kedvesek, átlagon felül segítőkészek, bármilyen kérdéssel/kéréssel fordultunk hozzájuk, mindent megoldottak, olyat is, ami igazából nem egy szállásadó dolga lett volna!
Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Dátum: 2016.09.13

Feladó: Nagy Pėter

Tárgy: Szálláshely

Közel a thermál strand,tisza-tó bevásárlók ėttermek.Olyan ėrzės mintha a hegyekben lettünk volna az udvar tele tujákkal karácsonyfákkal.Pedánsság jellemez mindent.Köszönünk szėpen mindent!Jó egėszsėget kìvánunk továbbra is!Mindenkinek ajánlani fogjuk!!!!

Dátum: 2016.08.31

Feladó: Dzsoni

Tárgy: Szállás.

A szálláshely nagyon szėp rendezett.A házigazdák aranyosak minden kėrėst elintėztek.Kiemelt a tisztaság gyönyörű környezet jó levegő csendes.

Dátum: 2016.08.17

Feladó: Kincses Eniko

Tárgy: csalodas :(

Sajnos nem tudom ajanlani senkinek , szamunkra oriasi csalodas volt . Le volt foglalva a szallas , telefonon megbeszeltuk meg az erkezes idejet is , es amikor megerkeztunk kozoltek velunk hogy nincs szabad hely. Elso nap szinte azzal telt hogy szallast keresunk ket gyermekkel ........

Dátum: 2015.08.17

Feladó: Ocskó Istvánné - Krizsan György

Tárgy: ÜDÜLÉS

A kempingen 8 éjszakát töltöttünk,telepített lakókocsiban.
Aki a tisztaságot,rendezettséget,odafigyelést,csendes környezetet,rugalmasságot szereti
CSAK AJÁNLANI TUDJUK!!
Ha legközelebb Tiszafüreden járunk csak itt szállunk meg!

Dátum: 2013.06.29

Feladó: Tancsik Róbert

Tárgy: Üdülés

A kemping nagyon jó, kedvesek a vendéglátók, minden igényre odafigyelnek. Egy barátommal kerékpártúráztunk a Tisza-tóhoz, három éjszakát töltöttünk itt, telepített lakókocsiban. Tiszta szobák, odafigyelés, igényesség és rugalmasság jellemzi a kempinget. csak ajánlani tudom! :) A város is szép, a kalandpark pedig különleges, a tó és környéke rendezett. Ha lesz lehetőségem ugyanitt szállok meg!